علل تردید در زمان نامزدی و راهکار
جنسیت: زن
وضعیت تاهل: در رابطه
سال تولد: ۱۳۷۳
موضوع: روانشناسی
متن سوال : سلام
من ۲۲ سالمه تازه ۱ سال میشه که نامزد کردم اوایل نامزدی تا چند ماه قبل اصلا بهش حسی نداشتم ولی حالا تقریبا کمی بهش علاقمند شدم اما وقتی باهمیم احساس خوشبختی نمیکنم از ازدواجم شدیدا میترسم احساس میکنم هنوز اماده نیستم البته هر دومون اماده نیستیم شاید اون علاقه ای که بایدو بهم نداریم اما از طرف هر دو خانواده فشار زیادی رومونه که سریع تر ازدواج کنیم
من واقعا نمیدونم چه کاری درسته لطفا راهنماییم کنید.
پاسخ:
سلام
امیدوارم خوشبخت بشی
در واقع زمانی خانواده و فرد اعلام نامزدی می کنند که در تمام زمینه های فردی (شامل ظاهر،سن،شغل، تحصیلات و …)و خانوادگی و فرهنگی به توافق بین خود و طرف مقابل رسیده باشند.
بنابر این استدلال از لحاظ عاطفی و سنی شما در مرحله، دوران اولیه بزرگسالی، یعنی زمانی که افراد به کشفروابط شخصی میپردازند ؛ قرار دارید. که برقرار کردن روابط نزدیک و متعهدانه با دیگران ضرورت دارد. کسانی که در این مرحله موفق باشند، روابط مطمئن و متعهدانهای را به وجود خواهند آورد. که حس قوی هویت شخصی برای ایجاد روابط صمیمانه و همراه با تعلّق خاطر اهمیت دارد. مطالعات نشان دادهاند که کسانی که حس ضعیفی نسبت به خود دارند در روابطشان نیز تمایل به تعهدپذیری کمتری دارند و بیشتر در معرض انزوای عاطفی، تنهایی و افسردگی قرار دارند.
بنابراین برای ارتقائ سواد عاطفی در رابطه تلاش نمایید و در هر صورت از خدمات سلامت روانی از طریق مطالعه، مشورت با متخصصان ( مشاوره قبل از ازدواج، تحکیم خانواده و …) بهره ببرید.
دکتر جلال مرادی
نوشته شده در گروه: پرسش و پاسخ
ارسال دیدگاه (۰) ↓