تحلیل خالق پوکمن گو؛ تفاوت هنر وهم گرایی با اختلال وهم گرایی (اتیسم)
[ Photo ]
سازنده بازى پر سروصداى پوکمن_گو برنده هزاران جایزه بین المللى در صنعت بازى مى باشد، او که بدون بادیگارد حق خروج از شرکت نیتندو را ندارد
او از وهم گرایی رنج میبرد؛ایا اوتیسم دارد؟
لطفا فایل صوتی را بشنویید:
تفاوت اختلال وهم گرایی با هنر وهم گرایی
تحلیل خالق پوکمن گو
وهمگرایی یا حقهٔ هنری (به ایتالیایی: Illusionism) در تاریخ هنر به معنی یک سنت هنری است که هنرمند برای ایجاد و به اشتراک گذاشتن یک فضای فیزیکی دست به خلق اثر هنری خود میزند[۱] و به طور گستردهتر به معنی تلاش برای ایجاد یک فضای سه بعدی و فیزیکی واقعی در یک فضای دو بعدی است. کلمه واقعگرایی میتواند در این کلمه استفاده شوداما در دیگر شاخههای هنری به معانی دیگری به کار میرود. توسعه فضای فیزیکی به طرز واقعی و یا رئالیسم با استفاده از عناصر بصری، سابقه بسیار طولانی در هنر دارد و این عناصر، کالبدشناسی دقیق از بدن انسان و حیوان، پرسپکتیو، تناسبات فاصله هاو اثرات دقیق نور بر رنگ را شامل میشوند.
اوتیسم (به انگلیسی: Autism) نوعی اختلال رشدی (از نوع روابط اجتماعی) است که با رفتارهای ارتباطی، کلامی غیرطبیعی مشخص میشود. علائم این اختلال تا پیش از سه سالگی بروز میکند و علّت اصلی آن ناشناختهاست. این اختلال در پسران شایعتر از دختران است. وضعیت اقتصادی، اجتماعی، سبک زندگی و سطح تحصیلات والدین نقشی در بروز اوتیسم ندارد. این اختلال بر رشد طبیعی مغز در حیطه تعاملات اجتماعی و مهارتهای ارتباطی تأثیر میگذارد. کودکان و بزرگسالان مبتلا به اوتیسم، در ارتباطات کلامی و غیر کلامی، تعاملات اجتماعی و فعالیتهای مربوط به بازی، مشکل دارند. این اختلال، ارتباط با دیگران و دنیای خارج را برای آنان دشوار میسازد. در بعضی موارد رفتارهای خودآزارانه و پرخاشگری نیز دیده میشود. در این افراد حرکات تکراری (دست زدن، پریدن) پاسخهای غیرمعمول به افراد، دلبستگی به اشیا و یا مقاومت در مقابل تغییر نیز دیده میشود و ممکن است در حواس پنجگانه (بینایی، شنوایی، بساوایی، بویایی و چشایی) نیز حساسیتهای غیر معمول دیده شود. هستهٔ مرکزی اختلال در اوتیسم، اختلال در ارتباط است.
دکتر جلال مرادی
مرکز روانشناسی و مشاوره راز
https://telegram.me/razmosaver
نوشته شده در گروه: اختلال های روانشناسی, روانشناسی, فیلم های روانشناسی
ارسال دیدگاه (۰) ↓